Welkom in ons GASTENBOEK

Alle vormen van steunbetuigingen, adviezen en commentaar zijn welkom.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:

Geschreven door Hans Geerse, 1. feb, 2016
Vanuit de PKN in Meppel gaan we dit jaar het werk van de Stichting Futuro steunen. We vinden dat de stichting goed werk doet en hopen dat onze steun voor de kinderen en het personeel een steun in de rug zal zijn.
Geschreven door Hetty Hetebrij, 25. jan, 2014
Eindelijk kwam ik er toe om de website eens te bezoeken. Ik had gedoneerd omdat ik Hans zo'n leuke vent vind en omdat het me wel aansprak wat hij vertelde over het werk van de Stichting. Maar nu snap ik het pas echt goed. Wat een transparante website: geen bla bla, maar gewoon, praktisch, aards en menselijk. Iedereen heel veel succes!
Geschreven door Grietzen, 20. dec, 2013
Ik heb gisteren voor het eerst van en over jullie stichting gehoord. Ik heb nu de website bezocht en denk een duidelijk beeld te hebben gekregen van het voortreffelijke werk wat er door jullie allemaal wordt verricht. Een ontzettend mooi initiatief....
Geschreven door Evelien Mooi, 5. okt, 2013
Pap, wat een super mooie en overzichtelijke website is het geworden!
Ik hoop dat je dmv deze website nog meer geld kan ontvangen voor dit geweldige project. Kus je dochtertje xxx
Geschreven door Anita, 4. okt, 2013
Het is een mooie, overzichtelijke en indrukwekkende website geworden. Hetgeen jullie doen voor deze kansarme kinderen is nog veel indrukwekkender. Heel veel succes en support gewenst!
Geschreven door Janny, 3. okt, 2013
Wat een mooie en informatieve website.
Ik vind dat je een fantastisch project hebt opgezet. Deze kinderen verdienen het om voeding en aandacht te krijgen, elke dag!
Geschreven door Joke, 3. okt, 2013
Hans,

Heel veel succes met je stichting en je werk daar.
Ik hoop dat deze website je kan ondersteunen bij/voor je inzet van dit nieuwe project.

Geschreven door Vincent, 3. okt, 2013
Mooie site!